Шведската суперзвезда Златан Ибрахимович обяви край на своята славна кариера. 41-годишният

...
Шведската суперзвезда Златан Ибрахимович обяви край на своята славна кариера. 41-годишният
Коментари Харесай

Златан Ибрахимович се сбогува с футбола

Шведската суперзвезда Златан Ибрахимович разгласи завършек на своята славна кариера. 41-годишният футболист на Милан, който ще остане в историята на футбола, като един от най-големите нападатели за всички краткотрайна, заяви своето решение със сълзи на очите пред над 70 000 фенове на обичания му “Сан Сиро ” след успеха с 3:1 на " росонерите " против Верона от последния кръг на калчото.
Прочетете още
Това стана на специфична гала на терена под продължителните бурни овации на всички почитатели на препълнения стадион. За задачата от клуба разпънаха дълъг червен килим, водещ към централния кръг на терена. Там бяха застанали всички клубни ръководители, а с цел да стигне до тях, Ибрахимович мина около всичките си съотборници, които го приветстваха и носеха новите екипа на отбора с името му и неговия номер 11. Преди да стане това, на екрана на стадиона беше излъчено особено видео с някои от най-хубавите осъществявания на Златан с екипа на “росонерите ”. Ветеранът се появи на терена с мелодията от саундтрака на историческия филм " Гладиатор ".

За първи път обществено огромният нападател не сдържа страстите си и се разплака.

Ибра приключи славната си кариера в тима, който най-вече е обичал през своята фантастична футболна случка, откакто непрестанни травми го изтезаха през последните 18 месеца. Той записа общо 163 мача и 93 гола с екипа на " росонерите " и бе в основата на последните две трофеи на клуба, които донесе в двата си интервала с екипа на Дявола. Първата бе извоювана през 2011 година, а втората през предишния сезон - 2021/2022 година, а също така има и една Суперкупата на Италия с червено-черната фланелка.


 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР